facebook instagram youtube erişim engeli
Sosyal Medya

Facebook, Twitter ve YouTube neden yavaşladı?

Her olayda Facebook, Twitter, Youtube gibi büyük sosyal paylaşım platformları daha çok hızlandırılması gerekirken yavaşlatılıyor. Hızlandırılması dedim çünkü insanlar tepkilerini daha çok belli etmek istedikleri anda, bir de bakıyorlar ki erişim sağlayamıyorlar.

Peki dün akşam saatlerinden sonra erişilemeyen Facebook, Twitter ve YouTube çöktü mü?

Neden Erişilemiyor?

Yetkililerden henüz bir açıklama gelmese de, dün akşam saatlerinde askerlerimize yapılan hain saldırı erişim engelinin başlıca nedeni diyebiliriz. Sosyal medya platformlarında konuyla ilgili asılsız paylaşımlar yapılmaması açısından böyle bir tedbir alınmış olabilir.

Bunun gibi ciddi bir durum, bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu ve hem Twitter, hem de Facebook’ta gündemin ana konusu şehit olan askerlerimiz oldu. Ancak son zamanlarda sık sık maruz kaldığımız internete erişim engeli tekrardan kendini gösterdi.

Dün akşam saat 20:00’dan sonra ülke genelinde internette yaşanan problem giderek artmış durumda. Bundan dolayı kullanıcılar her zaman olduğu gibi VPN servislerine yöneldiler.

Güncelleme (28.02.2020); Şuan Instagram, Facebook ve Youtube mecralarına hala erişim sağlanamıyor.

Article written by admin

Merhaba, ben Batuhan. 22 yaşındayım. 2016 yılında Webgazi.com'u kurdum. O zamandan bu zamana sizlere yararı olabilecek içerikler üretmeye çalışıyorum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

tiktok jeton hilesi - mmorpg oyunlar - kesintisiz tv apk - netblu apk - taraftar tv apk - tiktok jeton hilesi - cs 1.5 indir - gta 5 mobile hile apk - tiktok jeton hilesi tikplus apk - pop şarkılar